FESM ialah sebuat syarikat digital media yang memaparkan berita dan program terbaru tentang travel, kehidupan, teknologi, hiburan sukan dan seni.

FESM dilancarkan pada Oktober 2018 sebagai sebuah platform dimana setiap berita diceritakan seperti “story telling” ; agar sidang pembaca dapat merasai pengalaman lebih dengan article dan video yang dimuat turun di beberapa laman sesawang milik FESM.

Bukan itu sahaja, FESM berkembang dengan liputan event- event terbaru , movie premiere serta cerita cerita yang sentiasa segar dan baru di dalam Malaysia.

Seni yang dipersembahkan di dalam FESM ini mempunyai nilai yang sangat tinggi dengan teknik penghasilan video kelas pertama yang di berikan kepada client serta pelanggan FESM.MY .

Platform video yang diperkenalkan oleh FESM ini akan memberikan pengalaman baru tentang teknik penceritaan melalui gaya FESM tersendiri dan kami merupakan pioneer dalam konteks penghasilan video yang mampu memberi dimensi baru kepada cerita cerita menarik gaya hidup dan budaya di Malaysia.